Arup

Snow hjelper Arup å spare over en million pund ved å eliminere kostnader for overlisensiering av programvare

"Vi har forbedret programvareadministrasjonen og spart mye penger på å sikre at bare de som trenger og bruker programvaren, har tilgang til den. Fordelt på en rekke ulike leverandører og avtaler har dette kommet opp i mer enn en million pund." 

David Foxen, global programvaresjef hos Arup

ORGANISASJONSBAKGRUNN

Arups globale team av designere og ingeniører har skapt noen av verdens mest ikoniske landemerker, inkludert Fugleredet i Beijing og London 2012 Aquatics Centre.

UTFORDRING

Arup brukte en lang rekke verktøy, inkludert SCCM, til å registrere lisenser og spore installert programvare, men hadde ingen samlet SAM-strategi for å optimalisere investeringene i programvare.

SNOWS BIDRAG

Muligheten til å utvikle en presis sanntidsoversikt over all programvare i bruk, og sammenligne denne med lisensrettigheter og faktisk bruk for å kunne identifisere muligheter til å spare inn på kostnader og gjenvinne programvare for andre brukere.

FORDELER OG AVKASTNING

I løpet av 11 måneder hadde Arup realisert store kostnadsbesparinger ved hjelp av en detaljert forståelse av lisenskravene og justering av pengebruken på lisensavtaler.

 

LAST NED HELE SAKEN (på engelsk)
https://www.snowsoftware.com/sites/default/files/case_arup_web_v2.jpg