Tjenester styrt av SAM

La Snows godkjente partnere levere lisensoptimering og kostnadsbesparelser

For organisasjoner som ønsker fordelene med Software Asset Management (SAM), inkludert kostnadsreduksjoner og lavere samsvarsrisikoer, men som ikke har båndbredden eller spesialistkompetansen tilgjengelig for å håndtere et komplett SAM-program, finnes det en løsning.

Snow-partnere over hele verden er kvalifisert og utrustet til å levere et spekter av styrte tjenester ved hjelp av en vertsbasert utgave av Snows SAM-plattform.  Med SAM styrt tjeneste, slipper kunden å installere løsninger hos seg selv eller ha tilgjengelig ekspertlisenspersonale.   

Kundeorganisasjoner kan velge partner og tjenestenivå som er riktig for sine SAM-behov, fra grunnleggende, årlige "baseline"-aktivister til rpoaktiv Software Asset Management der organisasjonen vil motta faste råd om hvordan de kan optimere lisensierings- og programvarekostnadene sine.

Kunder av styrte tjenester har nettbasert tilgang til alle styringsrapportene som er tilgjengelige via grensesnittet til Snow License Manager, slik at flere interessenter fra hele organisasjonen kan få tilgang til egendefinerte visninger av programvareinstallasjoner, samsvarsposisjon, programvareforbruk, m.m.

Finn SAM styrt tjenste-partner som er riktigt for deg >>>