Snow Proof of Concept

Vis verdien av lisenshåndtering til interessenter i hele organisasjonen

For å hjelpe deg å utvikle en sterk "Business Case" for Software Asset Management (SAM), tilbyr Snow et utvalg av lavkostnadsalternativer for Proof of Concept uten risiko, som gjør det mulig for deg å oppleve fordelene med en markedsledende løsning før du kjøper hele produktet.

Med et Proof of Concept-prosjekt fra Snow får du raskt en detaljert oversikt over lisenssituasjonen i organisasjonen din, med rapporter som viser:

  • programvareinstallasjonsdata og bruksmålinger
  • mulige lisensbesparelser som finnes under PoC
  • ytterligere lisensbesparelser som kan realiseres på sikt

 

Eksempel på Proof of Concept

Et selskap testet Snows SAMm-plattform og valgte å teste 100 av sine 600 datamaskiner. Proof of Concept-prosjektet avdekket flere hull i organisasjonens lisensadministrasjonsprosesser, inkludert en stor delta mellom installert programvare og programvare som er i bruk. De fant også flere uønskede applikasjoner som fildelingsklienter og spill som brukes i kontortiden.

På de100 testede datamaskinene var det 20 installasjoner av Adobe Photoshop CS3. Sju av disse ble ikke åpnet i det hele tatt under prosjektet. Blant de resterende 13 installasjonene brukte to personer applikasjonen på en slik måte at Photoshop kunne byttes ut med rimelige alternativer.

Mer enn 180 000 NOK i kostnadsreduksjon

Kostnadsreduksjonen for Adobe Photoshop CS3 alene var mer enn 40 000 NOK. Den samlede verdien for programvaren som kunne avinstalleres fra de lagrede datamaskinene etter Proof of Concept-prosjektet var mer enn 180 000 NOK.

R MER OM FORDELENE MED EN SNOW PROOF OF CONCEPT >>>

Downloads