Snow Global Partner Program

Snow tilbyr et partnerprogram for organisasjoner som ønsker å benytte seg av mulighetene som ligger i SAM-lisenser og -tjenester 

Snows globale partnerprogram

Siden etterspørselen etter SAM-teknologier og -tjenester (Software Asset Management) sammenfaller med Snows lansering av en 4. generasjons SAM-løsning som gir organisasjoner mulighet til å administrere alle typer programvareforbruk på alle typer enheter, fra mobiltelefon til stasjonær PC, fra datasenter til sky, brygger det opp til storm.

For å gjøre det enklere for kanalorganisasjoner, fra store, globale systemintegratorer til små, lokale SAM-spesialister, å utnytte denne muligheten til å både selge SAM-lisenser og levere administrerte SAM-eksperttjenester, tilbyr Snow nå et globalt partnerprogram.

Ett program for alle

Snows globale partnerprogram tilbyr et standardisert program med fordeler og insentiver for alle typer partnere over hele verden:

  • Systemintegratorer
  • Outsourcere
  • Bedriftskonsulenter
  • Forhandlere
  • SAM-konsulenter

Det globale partnerprogrammet dekker begge:

  • Salg av lisenser for interne systemer
  • Administrerte SAM-tjenester under eget varemerke [link to sub-page]

Nivåene representerer en felles investering mellom Snow og partneren, med stigende nivåer av støtte og forpliktelser:

  • Authorized Partner
  • Gold Partner
  • Platinum Partner

Uavhengige programvareleverandører bør lære mer om Snows enkle egendeklareringsplattform for å bidra til å fremme og opprettholde lovlig programvarebruk i sin kundebase. [link]

 

Authorized Partner

Status som Authorized Partner representerer en solid forpliktelse til Snow og deres teknologier uten å forplikte partneren til et årlig omsetningsmål eller til å ha opplærte Snow-spesialister ansatt.

>> Lær mer om Authorized Partner-status

 

Gold Partner

For at en partner skal få status som Gold Partner, må partneren ha forpliktet seg fullstendig til Snow-teknologiplattformen og både ha opplærte Snow-spesialister ansatt og et kvartalsvis bedriftsrevisjonsprogram på plass. Til gjengjeld får våre Gold Partners høyere salgsmarginer og ytterligere støtte fra Snow i form av et avtaleregistreringssystem, eksponering på Snows nettsider og støtte med å opprette kundereferanser. Gold Partners kan velge å levere administrerte SAM‑tjenester under eget varemerke på grunnlag av Snows SAM-plattform.

>> Lær mer om Gold Partner-status

 

Platinum Partner

Det høyeste nivået for Snow-partnere oppnås bare etter invitasjon. Partnerne vil ha forpliktet seg til et årlig omsetningsmål og ha demonstrert det høyeste nivået av ekspertise i å bruke og støtte Snows SAM-plattform. Platinum Partners må ha kapasitet til både å levere administrerte SAM-tjenester under eget varemerke og å drive salg fra egne lokaler.

>> Lær mer om Platinum Partner-status

 

Hvis du vil vite mer om hvordan man kan bli Snow-partner, kan du kontakte vårt kanaladministrasjonsteam i dag.

 

Connect with us