SERTIFISERING AV SERVICENOW-APP

Snow for ServiceNow Express mottar applikasjonssertifisering fra ServiceNow®

31. januar 2017 – Snow Software, en ledende utvikler av løsninger for Software Asset Management (SAM), kunngjør i dag at de har mottatt sertifisering av sin applikasjon for ServiceNow® Express. Sertifisering fra ServiceNow betyr at Snow for ServiceNow Express har gjennomgått et sett med definerte tester fokusert på integrering, interoperabilitet, sikkerhet og ytelse. Sertifiseringen sikrer også at beste praksis er brukt i design og implementering av Snows applikasjon med ServiceNow Express.

Snow for ServiceNow Express en av de første integreringene som er godkjent av de nylanserte Express-integreringsavdelingen hos ServiceNow Store. Den gir organisasjoner en dobbel fordel med rene lagerbeholdnings- og CMDB-data og muligheten til å redusere sine samlede kostnader for programvarelisenser med opptil 30 prosent. Organisasjonene kan bruke flere lagerbeholdningskilder til å fylle ut CMDB-en eller aktivaoversikten i ServiceNow Express med alminnelige leverandørnavn, programvarenavn og versjonsangivelser.

Snow for ServiceNow har integrert SAM i hjertet av ServiceNow Express, slik at det blir enkelt for brukerne å se tilgjengeligheten av lisenser, gjenvinne ubrukte programvarelisenser og beskytte seg mot unødvendige innkjøp. Dette gjør det i sin tur enklere og raskere for ServiceNow Express-brukere å oppnå målene sine på områder som endringsadministrasjon, kostnadsadministrasjon, problemløsing og selvbetjening for ansatte.

«Våre felles kunder vet hvor viktig deg er med fullstendige, nøyaktige, tidsriktige og normaliserte data i ServiceNow Express-CMDB-en. Derfor har vi samarbeidet med dem og ServiceNow for å skape en løsning som automatisk fyller ut og oppdaterer CMDB-dataene for å forbedre tjenestenivåene og gjøre brukerne mer fornøyd», kommenterer Simon Rust, lederen for produktadministrasjon hos Snow Software.

Snows SAM-plattform er en svært høyt rangert løsning, med omtrent 6000 kundeorganisasjoner over hele verden bruker det til å administrere lisensiering og forbruk fra alle større programvareleverandører på alle plattformer, fra mobiltelefoner til stasjonære PC-er, fra datasentre til skyløsninger.

Snow for ServiceNow Express er tilgjengelig i ServiceNow Store

 

SLUTT

 

OM SNOW SOFTWARE

Snows misjon: Å hindre organisasjoner fra å betale for mye for programvaren de bruker

Snow Software er en global leder i levering av lokale og skybaserte SAM-løsninger, inkludert multiplattformteknologier for forvaltning av inventar og programvarelisenser. Hver eneste dag bruker organisasjoner, fra små foretak til multinasjonale selskaper og offentlige insatser Snows løsninger til å analysere og administrere over 1,7 milliarder installasjoner av programvare