Deloitte og Snow Software inngår globalt samarbeid

Deloitte Belgia og Snow Software kunngjorde 1. juni 2015 at de inngår en global allianse for å tilby Software Asset og License Management tjenester.

9 juni 2015: Deloitte Belgia og Snow Software kunngjorde 1. juni 2015 at de inngår en global allianse for å tilby Software Asset og License Management tjenester (SAM) over hele verden. Denne SAM alliansen er et naturlig skritt videre fra dagens løsning hvor Deloitte benyttet Snow sin teknologi for å levere spesialiserte SAM tjenester for SAP programvare og lisensiering. Den nye avtalen dekker alle store programvareleverandører og plattformer.

"Lisensieringsmodeller blir mer komplekse over tid, og endringer i teknologien skjer stadig raskere. Samtidig kreves det at man overholder eksisterende programvareavtaler. Mens mange bedrifter bruker store ressurser på å ha kontroll over sine IT-ressurser, sliter de med å ha nødvendig fagkunnskap til å faktisk gjøre det. Kompleksiteten, kombinert med et kontinuerlig behov for opplæring på SAM-konsepter og produktlisensvilkår, er en betydelig belastning for en organisasjon," sier Diederik Van der Sijpe, partner i Deloitte.

Deloitte har over 800 SAM-eksperter over hele verden. Alliansen med Snow Software gir Deloitte muligheten til å gi end-to-end tjenester til markedet, bistå våre kunder med å optimalisere programvareforbruket og administrere deres programvarelisenser. Dette rådet gis av ledende analyseselskaper om at alle organisasjoner bør ha en total end-to-end SAM for alle sine produkter, i tråd med interne retningslinjer.

Etter hvert som SAM blir stadig viktigere, oppdager selskaper at nøkkelen til suksess ligger i å kombinere Software Asset og Licensing-kunnskap med en vellykket SAM-plattform.  Å kombinere Snow sin teknologi med Deloittes lisensekspertise, får organisasjoner det beste av to verdener. De gir muligheten til å proaktivt styre komplekse miljøer og bygge et SAM-team som gjenspeiler deres behov, budsjett og erfaring. 

"Vi er glade for å ha Snow Software som SAM alliansepartner. Vi ser frem til å tilby vår mangfoldige kundebase helhetlige løsninger for å takle sine Software Asset Management utfordringer, " sier Diederik Van de Sijpe.

 

--Slutt--

 

Om Deloitte

Deloitte er et belgisk ledende revisjons- og rådgivingsselskap.  De tilbyr verdiøkende tjenester innen revisjon, regnskap, skatt- og juridisk rådgivning og finansiell rådgivning.

I Belgia har Deloitte mer enn 2900 ansatte i 10 steder over hele landet, og jobber for nasjonale og internasjonale selskaper. Fra små og mellomstore bedrifter, til offentlige og non-profit organisasjoner. I 2014 var omsetningen på € 370 millioner.

Det belgiske firmaet er medlem av den internasjonale gruppen Deloitte Touche Tohmatsu Limited, en organisasjon av uavhengige medlemsfirmaer dedikert til å tilby profesjonelle tjenester og rådgivning.

Vi er fokusert på kundebehandling gjennom en global strategi utført lokalt i mer enn 150 land. Med tilgang til intellektuelle kapital i størrelsesorden 201 400 mennesker over hele verden, leverer våre medlemsbedrifter (inkludert sine filialer) tjenester i ulike fagområder som dekker revisjon, skatt, rådgivning og finansiell rådgivning. Våre medlemsbedrifter betjener over halvparten av verdens største selskaper, samt store nasjonale bedrifter, offentlige institusjoner, og suksessfulle, raskt voksende globale selskaper. I 2014 omsatte DTTL for mer enn $ 34, 2 mrd.

Vennligst se www.deloitte.com/about for en detaljert beskrivelse av den juridiske strukturen av Deloitte Touche Tohmatsu Limited og dets medlemsbedrifter.

 

Om Snow Software

Snow sin oppgave er å forhindre at organisasjoner betaler for mye for den programvaren de bruker, i dag og i morgen.

Enten det er gjennom mangel på kontroll, dårlig forståelse eller samsvarsfeil, mener Snow at organisasjoner i dag betaler en for høy pris for sin programvare.

Snow tilbyr gir en cloud-basert Software Asset Management (SAM)-løsning som ivaretar de 320 milliarder dollar som blir brukt hvert år på enterprise software, og dermed sørge for at organisasjoner nyter fordelene av en optimalisert lisensiering for alle programvareleverandører.

I dag bruker mer enn 4900 organisasjoner rundt om i verden Snows SAM plattformer for å administrere programvarelisenser til mer enn ti millioner enheter, fra mobiltelefoner til stasjonære, datasentre til skyen.

For mer informasjon, besøk www.snowsoftware.com