VieCuri

VieCuri oppfyller sine programvareavtaler med Snow License Manager

"Store organisasjoner som VieCuri kan ikke helt sikre at de oppfyller alle avtaler uten en løsning for programvareadministrasjon. Vi valgte Snow fordi Microsoft brukte det i en revisjon de gjennomførte hos VieCuri. Det som er godt nok for vår hovedleverandør av programvare, er godt nok for VieCuri."  

Niek Janssen, Foretaksarkitekt og ansvarlig for lisensadministrasjon

ORGANISASJONSBAKGRUNN

VieCuri er et ledende klinisk sykehus og det viktigste medisinske senteret i nordlige Limburg i Nederland, med avdelinger i Venlo og Venray. Omtrent 3000 mennesker arbeider på VieCuri, inkludert rundt 185 spesialister. Hvert år blir over 23 500 pasienter innlagt, og ti ganger så mange behandles poliklinisk.

UTFORDRING

Få en bedre forståelse av bruken av programvarelisenser i hele VieCuri for å kunne sikre at avtaler overholdes, og å bruke de eksisterende lisensene på en mer effektiv måte.

MERVERDI MED SNOW

Forbedret overholdelse og transparens av bruken av programvare i hele organisasjonen. Det ble oppnådd betydelige kostnadsinnsparinger ved å ikke fornye støtte for ubrukte lisenser, og de årlige fornyelsene kan nå gjennomføres på mye mindre tid.

FORDELER OG AVKASTNING

Takket være Snow License Manager og Snow Inventory oppfyller VieCuri nå alle lisensbestemmelsene for sine viktigste programvareleverandører, og de har fått avkastning på investeringen i løpet av første halvår. Sanntidsinnsikten hindrer også installering og bruk av uautorisert programvare.

 

LAST NED HELE SAKEN (på engelsk)
https://www.snowsoftware.com/sites/default/files/vlaggen.0117.jpg