Unite

Unite driver frem et godt tilbud for programvarelisenser med Snow Software

"Snow spilte en viktig rolle i Unites overgang til Windows 7. Det ga oss muligheten til å beregne nøyaktig hvor mange klienter vi hadde, og med en beregnet kostnadsbesparing på 1 million britiske pund har det spart oss for over 20 ganger det beløpet vi opprinnelig investerte." 

Geoff Davidson, nasjonal systemkoordinator hos Unite the Union

ORGANISASJONSBAKGRUNN

Unite the Union (Unite) er Storbritannias største fagforening og arbeider for å støtte sine medlemmer i alle bransjer.

UTFORDRING

Som en ideell organisasjon hadde Unite rett til å kjøpe Microsoft-lisenser til reduserte priser frem til april 2013. Tilbaketrekkingen av disse rettighetene kom samtidig med behovet for å gå over fra Windows XP til Windows 7 og oppgradere programvaren som var installert på alle stasjonære og bærbare PC-er. Unite trengte en SAM-løsning for å hjelpe dem å lede overgangsprosjektet effektivt og kjøpe riktig antall nye programvarelisenser før rabatten ble fjernet og de måtte betale full pris for produktene.

SNOWS BIDRAG

Ved å implementere Snow License Manager fikk Unite tilgang til presise data så de raskt kunne få oversikt over den faktiske programvarebruken på alle regionalkontorene rundt om i landet for å unngå overforbruk, slik at IT-avdelingen kunne begynne å administrere og kjøpe inn programvare sentralt.

FORDELER OG AVKASTNING

Snow ga en presis, enkel oversikt over Unites programvarebruk i hele organisasjonen på kortest mulig tid, og dette bidro til en besparing på over 1 million britiske pund fordi organisasjonen slapp å kjøpe nye lisenser til full pris.

 

LAST NED HELE SAKEN (på engelsk)
https://www.snowsoftware.com/sites/default/files/union-web.jpg