Carmarthenshire County Council

Britisk fylkeskommune øker transparensen og sparer kostnader med Snow Software

"Hver avdeling er forpliktet til å spare inn på kostnadene, og nå kunne vi hjelpe dem å oppnå dette."

 Mark Howard, IT-prosjektkonsulent, Carmarthenshire County Council

ORGANISASJONSBAKGRUNN

Carmarthenshire County Council har over 9000 ansatte og leverer tjenester til omtrent 180 500 mennesker i det grisgrendte fylket.

UTFORDRING

På et tidspunkt når det ligger et enormt press på lokale myndigheter over hele Storbritannia om å skjære ned på kostnadene og stramme inn på unødvendige kostnader overalt hvor det overhodet er mulig, var det helt nødvendig for fylket å analysere programvareinvesteringene i organisasjonen for å forstå verdien av programvaren og finne områder der kostnader kunne skjæres ned eller elimineres helt.

SNOWS BIDRAG

Carmarthenshire County Council implementerte Snow License Manager i januar 2011. For å kunne maksimere funksjonene i SAM-verktøyet samarbeidet Snow og Carmarthenshire om å konfigurere systemet etter organisasjonens behov. Det omfattet to intensive, firedagers kurs for fylkesadministrasjonens IT medarbeiderne der de kunne teste og bruke produktet, installere og konfigurere det og så få et nytt kurs med oppfølging seks uker senere.

FORDELER OG AVKASTNING

Ved hjelp av Snow License Manager kunne Carmarthenshire gjennomføre en fullstendig revisjon fulgt opp av nyttige analyserte data om lisenser, brukeratferd og brukerstøttekontrakter som har vært til hjelp for organisasjonen på flere måter. SAM-verktøyene ga IT-avdelingen innsikt i hvordan de mer effektivt kunne gjenvinne den programvaren de allerede hadde tatt i bruk. 

 

LAST NED HELE SAKEN (på engelsk)
https://www.snowsoftware.com/sites/default/files/big_carmarth.jpg