Betfair

Betfair spiller ikke hasard med programvaren sin

"Med kostnadsbesparinger på seks sifre allerede i utgangspunktet, var det ingen tvil da vi gikk over til en Snow-basert administrert SAM-tjeneste. Tjenesten har betalt seg selv flere ganger allerede." 

Mark Cox, global IT-sjef, Betfair

ORGANISASJONSBAKGRUNN

Betfair PLC er verdens største spillselskap på Internett, og det største nettspillselskapet i Storbritannia.

UTFORDRING

Betfair hadde i utgangspunktet ingen SAM-verktøy, så å utvikle selv en grunnleggende forståelse av hvordan programvarelisenser ble brukt i denne raskt voksende og stadig mer komplekse organisasjonen, var en nesten umulig oppgave. Resultatet var at de årlige lisensberegningene ble basert på gjetning i stedet for presise, verifiserbare data, og størrelsen på Betfairs programvareregninger ble større for hvert år.

SNOWS BIDRAG

Snow License Manager, drevet og administrert av Insight, sikrer kontinuerlige besparinger på skrivebords- og serverprogramvare. En EA true up-tjeneste pluss en rekke samlede SAM-grunnlinjer for flere leverandører førte til en fullstendig outsourcet administrert SAM-tjeneste.

FORDELER OG AVKASTNING

Besparinger på seks sifre ble levert fra første dag. Restbesparinger pågår stadig ved å sikre at programvareinvesteringene stemmer overens med bruken.

 

LAST NED HELE SAKEN (på engelsk)
https://www.snowsoftware.com/sites/default/files/betfair-web-top.jpg