Partner Training

Snow tilbyr et modent partnerprogram inkludert: bedriftsutvikling, avtaleregistreringsprogram, salgsopplæring og presale assistanse.

 

Snow Partner-Opplæring

Snow Software tilbyr en 2-dagers kombinert opplæring for alle akkrediterte partnere; ledet av ekspertinstruktører. SAM-administrasjonskurset er tilpasset administrasjon av systemet, med fokus på å lære bakenforliggende teknikker, og hvordan Snow License Manager skal administreres. Fokus for SAM-spesialistkurset er å lære opp disse ekspertene til å forstå og tolke informasjonen i Snow License Manager, tips, råd og prosesser for å oppnå maksimal SAM-livssyklus for kundene deres. Under partneropplæringen kombinerer vi disse kursene og fokuserer på teori, som vil bli balansert ut av praktiske øvelser.

SE LEDIGE KURSDATOER >>>

Certified Snow Engineer

Det å gi den beste support til dine Snow-kunder er en prioritet for å utvikle langsiktige, lønnsomme forretningsrelasjoner. For å hjelpe partnere å skille seg tydelig ut i SAM-markedet og vise at de har det høyeste nivået av teknisk kapasitet, innfører Snow et teknisk sertifiseringsprogram for partnere.

Akkrediteringen for sertifisert Snow-tekniker (CSE), fokus på administrasjonen av Snow-plattformen, læring av teknikkene som kreves for å administrere SPE og lokale plattformer

LÆR MER OG SE LEDIGE KURSDATOER >>>