Software licensoptimering

Sådan tilpasser du dit software-landskab for at minimere risikoen, sikre overensstemmelse og spare markante omkostninger.

På enhver IT chefs dagsorden står løbende optimering af IT- omkostningerne. En af måderne til at skabe omkostningsbesparelser er at sikre effektiv software-
licensoptimering.

Proaktiv styring af software-licensoptimeringen kan hjælpe din organisation til at mindske sandsynligheden for og omkostningerne ved software-audit samt at levere regnskabsmæssigt økonomiske fordele.

Ligesom de fleste organisationer har et vist niveau af underlicensering i deres netværk (dvs. bruger mere software, end de ejer), er de heller ikke i stand til at bruge de licenser, de har købt.

Ved at styre softwarelicenserne mere effektivt, kan organisationer beskære deres software-licensudgifter markant og samtidigt forbedre den service, der leveres til slutbrugerne.

For at opnå dette, har organisationerne brug for et program til optimering af softwarelicenser, der indeholder:

FULD SPORING

Det er vigtigt at vide, hvilke enheder og hvilken software, der findes på selskabets netværk på tværs af alle større platforme. Ideelt kan sporings- eller lagerværktøjer spore softwarebrug på enhver enhed - mobil til computer, datacenter-servere og ind i skyen - så overflødig software kan kræves tilbage og installeres hos andre brugere.

FÅ MERE AT VIDE OM SNOW INVENTORY >>>

LAGERKONSOLIDERING

Mange organisationer vil have brug for flere lagerteknologier for at kunne auditere det fulde multiplatforms-netværk.  I dette tilfælde er det vigtigt at bringe forskellige lagre sammen til et enkelt depot med fælles navngivningsregler.

FÅ MERE AT VIDE OM SNOW INTEGRATION CONNECTORS >>>

DYNAMISK SOFTWAREGENKENDELSE

En af de vanskeligste opgaver i forbindelse med software-licensoptimering er præcis at vide, hvad der er installeret på maskiner på tværs af netværket. Manuel identificering af software er en langsom og fejlfyldt mission. I stedet er det bedre at sætte sin lid til en særdeles effektiv Software recognition service, som garanterer genkendelse af kommerciel licenssoftware.

FÅ MERE AT VIDE OM SNOW SOFTWARE RECOGNITION SERVICE >>>

INTELLIGENT LICENSDEPOT

Evnen til hurtigt at importere alle typer af softwarelicenser (fra simple desktop licenser til komplicerede IBM PVU- og Oracle- licensregler) og dernæst anvende automatisk intelligens over for disse for at beregne opgraderings- og nedgraderingsrettigheder er vigtigt for effektiv licensstyring.  Dette giver ikke alene en effektiv licensposition, men også et optimeret IT-landskab.

FÅ MERE AT VIDE OM SNOW LICENSE MANAGER >>>

OVERENSSTEMMELSE & ADMINISTRATIONSRAPPORTER

Ved mange specialløsninger er evnen til at generere meningsfulde rapporter dedikeret til nogle få guruer.  Med software-licensoptimering vil interessenter på tværs af organisationen være i stand til at se, generere og tolke overensstemmelse og administrationsrapporter via en intuitiv rollebaseret flerbrugergrænseflade.

FÅ MERE AT VIDE OM SNOW LICENSE MANAGER >>>

GENBRUG AF SOFTWARE

Sikre, at SAM-processer er på plads til at give den nødvendige viden om brugen og gør ekstra licenser tilgængelige. Fjernelse af ubrugte programmer sikrer, at virksomheden har sine omkostninger optimeret, idet frigivne licenser kan puljes til fremtidig anvendelse. Dette fjerner overforbrug på licenser, og IT-omkostningerne mindskes via automatisering.

FÅ MERE AT VIDE OM SNOW AUTOMATION PLATFORM >>>

MOBILE SAM

Mobilen er den nye arbejdsplads: tidens brugere tilgår regelmæssigt data og forbruger software på flere enheder, uanset hvor de befinder sig. For at gøre virksomhederne i stand til at styre de mange konsekvenser af, hvordan brugerne forbruger data og de programmer, de anvender, har Snow introduceret "Mobile SAM" som en del af sin tilgang til administration af software og licenser på tværs af alle enheder, så den omfatter mobile platforme såsom iOS, Windows Phone og Android.

FÅ MERE AT VIDE OM MOBILE SAM >>>

EN SAMLET PLATFORM TIL OPTIMERING AF SOFTWARELICENSER

Snow Software retter sig mod hver af ovenstående udfordringer med sin integrerede Software Asset Management-platform, der leverer en integreret løsning til lagerstyring, datakonsolidering, softwareintelligens og licensadministration.

Proaktiv software-licensoptimering kan direkte og målbart

  • Tilpasse dit softwarelandskab for at skabe omkostningsbesparelser, som direkte bidrager til virksomhedens lønsomhed.
  • Reducere økonomiske og omdømme-mæssige risici forbundet med software-audit.
  • Genbruge licenser og undgå større overensstemmelses-gebyrer.

EN SAMLET PLATFORM TIL OPTIMERING AF SOFTWARELICENSER

Snow Software retter sig mod hver af ovenstående udfordringer med sin integrerede Software Asset Management-platform, der leverer en integreret løsning til lagerstyring, datakonsolidering, softwareintelligens og licensadministration.