Software Asset Management & Økonomidirektøren

Optimer udgifterne, maksimer værdien & minimer risiciene

Det er dig, der har ansvaret. Som økonomidirektør er du i sidste ende ansvarlig for administrationen af organisationens økonomi - ikke blot hvor meget den bruger, men også hvor klogt, den bruger de tilgængelige budgetter.

Det er meget at kapere. Og det betyder, at du ikke har tid til Software Asset Management.

Men så spiser software, virtuelle maskiner, datacenterdrift og softwareoverensstemmelses-audit en stadigt større del af organisationens dyrebare budget.

Dette gør Software Asset Management til økonomidirektørens bedste ven til kontrol af IT-udgifter og -risiko.

Optimer værdien af udgifterne

TØkonomidirektøren skal sikre sig, at pengene arbejder hårdt for organisationen. Hver krone, der bruges på software, enheder, leverandør-kontrakter, og support-aftaler skal udnyttes til fulde for at sikre, at ingen aktiver forbliver ubrugte.

Det er Software Asset Management.

Eliminer overforbrug og spild

Du ville ikke lade en medarbejder købe et nyt skrivebord, hvis der allerede var et i reserve. Så hvorfor lade organisationen købe software, den ikke har brug for, eller acceptere at understøtte vilkår, som langt opvejer den aktuelle brug af de programmer, der skal være omfattet? Forstå, hvor svaghederne er i software-aktiverne, og du kan omfordele dem i organisationen og undgå et markant spild.

Det er Software Asset Management.

Undgå ikke budgetterede omkostninger

Hvad er den værste slags omkostning? Ikke budgetterede omkostninger. Med 70% chance for, at din organisation vil modtage audit fra mindst en softwareleverandør inden for de næste 12 måneder, medmindre der er fuld synlighed i dine aktuelle, faktiske licensforhold, kan du forvente det uventede i form af ikke budgetterede softwareomkostninger. Hvad værre er - du havde sikkert ikke brug for softwaren som udgangspunkt.

Det er Software Asset Management.

Software Asset Management = Snow

Snows Software Asset Management-platform anvendes verden over af mere end 4.500 organisationer til styring af omkostningerne og effektiviteten i forbindelse med investeringer i software og hardware. For økonomidirektøren og økonomi/indkøbs-teams betyder dette, at de har overblik over alle softwareaktiver, licensrettigheder og -brug. Delt adgang med andre SAM- interessenter gør det let at implementere og gennemføre processer, der sikrer organisationen en bedre aftale.

CFOs in the Know choose Snow.