Software Asset Management & IT chefen

Nå dine mål med den "hemmelige ingrediens", der ligger bag effektiv IT-drift

Som IT chef har du mange prioriteringer: sikkerhed, cloud, mobil, virtualisering, opgradering og udskiftning af gamle systemer, reagerer hurtigt på virksomhedens behov og sikrer konkurrencefordel.

Ingen af disse prioriteringer skriger på Software Asset Management.

Og dog kan effektiv styring af softwareinstallationer, brug, licenser og indkøb udgøre forskellen på succes og fiasko for næsten ethvert IT-initiativ, du kan forestille dig.

Dette gør Software Asset Management til IT chefens uofficielle 1. prioritet.

Fuldt overblik over IT-landskabet

Uanset væksten i den såkaldte Skygge-IT eller den stadigt mere mangfoldige karakter, som enheder, platforme og software, der anvendes i netværket, antager, skal informationschefen have fuldt overblik over hver enhed, hver software-app og hver licensaftale. Uden overblik farer du i blinde.

Det er Software Asset Management.

Minimer omkostningerne

Mange IT chefer glæder sig over stigende IT-budgetter, andre er knap så heldige. Uanset om budgetterne er statiske eller i bevægelse, er der altid behov for at gøre mere med mindre. Det betyder eliminering af overforbrug på softwarelicenser og kontrakter, genbrug af aktiver, hvor det er relevant, at få gunstige betingelser fra leverandører samt undgå ikke budgetterede omkostninger.

Det er Software Asset Management.

Optimer produktiviteten

Som IT chefer du ansvarlig for at sikre, at personalet på tværs af hele organisationen har alt, hvad de behøver for at bidrage 100%: de rette enheder, programmer og de rette tjenester. Når de har brug for det. Til den rette pris for organisationen.

Det er Software Asset Management.

Minimer audit-truslen

Der er 70% chance for, at din organisation i år vil modtage audit fra mindst en softwareleverandør. En audit giver afbrydelse, er tidskrævende og kan være dyr, hvis du ikke er klar og i stand til at forsvare dine dispositioner. Du skal kende din effektive licensstilling over for alle primære leverandører, før de kommer og banker på døren.

Det er Software Asset Management

Eliminer sikkerhedsrisiciene

Forældede programmer, ikke godkendte softwareinstallationer, uautoriserede enheder. Disse er roden til en stor del af den sikkerhedsrisiko, din organisation står over for. Alle kan de adresseres via godkendelse ”whitelisting” af programmer, nøjagtig identifikation af softwareversioner og alarmer på ikke godkendte apps.

Det er Software Asset Management.

Software Asset Management = Snow

Snows Software Asset Management-platform anvendes verden over af mere end 6.000 organisationer for at understøtte vigtige IT-initiativer og beskytte virksomheden imod uacceptable omkostninger og risici. Platformen er bygget over Snow License Manager og understøtter alle typer af enheder, softwareleverandører og licensmålemetoder. Dens handlingsrettede SAM-intelligens kan anvendes af interessenter (IT, Indkøb, Sikkerhed, Ledelse) og systemer (ITSM, ITAM, ERP) på tværs af virksomheden, så der leveres effektive og målbare IT-tjenester.

CIOs in the Know choose Snow.