SAM-administratorens bedste ven

Modsat dine kolleger, som vores andre løsningssider henvender sig til, er det ikke nødvendigt at overbevise dig om behovet for Software Asset Management. Du ved allerede, hvordan en proaktiv tilgang til administration af softwareinstallationer, brug og rettigheder kan føre til målbare besparelser og nedsat risiko.

Du kender hele teorien om Software Asset Management. punkter?

Auditforsvar

Du ved, at din organisation i år har 70% chance for et audit-besøg fra mindst en leverandør. Du skal være forberedt. Det betyder at have en effektiv licensposition, som er klar til at gå med et øjebliks varsel. Og det er ikke blot en leverandør, du administrerer, men snarere 10 eller 20 eller endnu flere.

Administration af alle kommercielle softwareudgivere

Det betyder, at du har brug for en SAM-løsning, som er designet til at understøtte alle leverandører og alle licensprogrammer, ideelt lige fra kassen. Du ønsker en løsning, som automatisk kan beregne en effektiv licensposition på grundlag af en præcis opgørelse over lager og brug afstemt med de primære licensaftaler og købshistorikken.

Komplet netværksdækning

Skrivebords-overensstemmelse af software hører fortiden til. I dag ligger kamppladsen for et audit i datacenteret og på mobile platforme. Du ved, at du løber en risiko, hvis du ikke har fuldt overblik over alle enheder, fra mobil til stationær, datacenter til sky, sammen med alle relevante licensmålemetoder. Du ønsker en løsning, som kan hjælpe med at identificere indirekte brug af SAP-systemer lige så let som det kan fortælle dig, hvad mobile enheder forbruger af Microsoft office- licenser.

Licensoptimering

Det handler ikke blot om at tælle licenser og forsvare sig imod audit. Du ønsker at tilføre organisationen værdi og proaktivt optimere software-licenserne. Du ønsker en løsning, som ikke alene hjælper dig med at identificere måder at gøre dette på, men som leverer de nødvendige rapporter til at dokumentere Software Asset Managements værdi for resten af organisationen.

Selvbetjening

Men du har ikke tid til at udarbejde alle disse rapporter for dine kolleger i Økonomi, IT og Indkøb, især i en verden med stigende grad af decentraliserede investeringer i IT. Budgetansvarlige og andre autoriserede interessenter skal være i stand til at besvare deres egne spørgsmål, hvilket betyder, at de behøver en let måde at generere de rapporter, som er de rette for dem, hvilket yderligere hjælper med at tilpasse bedste SAM-praksis i hele organisationen.

Software Asset Management = Snow

Med på verdensplan 6.000 store og små kunder, er Snow den mest populære SAM-platform, understøttet af flere certificerede professionelle end nogen anden løsning. Fra små stationære IT- landskaber til multiplatforms-netværk med flere end 200.000 enheder i alle former og størrelser er Snow det foretrukne valg for organisationer, som ønsker at opnå reelle omkostningsbesparelser og demonstrere målbare forretningsfordele.

Lær mere om Snow License Manager og de tilhørende Snow-løsninger til at hjælpe dig med at administrere mobil, SAP, Oracle, virtualisering med videre.