OVERSIKT LØSNINGER

Snows løsninger gir organisasjoner mulighet til å optimalisere programvarelisenser og redusere kostnader med innsikt og kontroll over programvareforbruket på alle enheter, plattformer og leveringsmekanismer

 

DIN UTFORDRING

Har du fått beskjed om en kommende revisjon? Har ledelsen bedt deg om å redusere kostnadene? Trenger du mer effektive prosesser? Sliter du med å administrere et stigende antall mobile enheter? Har du problemer med å bygge opp en presis CMDB?

Snows løsninger oppfyller behovene dine slik at du kan løse disse problemene og forbedre prosessene for administrasjon av IT-parken.

DIN ROLLE

Software Asset Management (SAM) har utviklet seg. Uansett om du er SAM-administrator, IT-direktør, økonomidirektør eller innkjøpssjef kan SAM være nyttig når du skal administrere systemer, løsninger og programmer i en kompleks IT-park. 

Ingen organisasjon kan fungere uten programvare. Med Snows løsninger kan IT-ledere oppfylle bedriftens behov om effektivitet, bedre IT-tjenester, overholdelse av lisensavtaler og reduserte kostnader gjennom hele programvarelisensens levetid.

DINE LEVERANDØRER

Leverandører av foretaksprogramvare som for eksempel Microsoft, Oracle, SAP og IBM driver fremdeles en aggressiv revisjonspolitikk – gjennomsnittlig 70 % av Snows kunder må gjennom en revisjon minst én gang i året. IT-ledere presses til å minimere den driftsmessige og økonomiske effekten av slike programvareundersøkelser og -revisjoner. 

Snows løsninger kan hjelpe deg å forberede deg på programvarelisensrevisjoner og -undersøkelser ved å redusere risikoen, overholde lisensavtalene bedre og sikre riktig størrelse på bedriftens programvarebeholdning.