Opbygning af et succesfuldt forsvar mod software-audit

Forhindre ikke budgetterede omkostninger & afbrydelser med Software Asset Management

Når der findes software, vil der altid være audit. Mere end 70%* af organisationerne melder, at de i løbet af det seneste år har haft en eller flere audit fra leverandører, så du ved, at kontrollanterne vil være hos dig lige om lidt, hvis de ikke er der allerede.

Så hvordan hjælper Software Asset Management dig med at overliste licenskontrollørerne?

Effektiv styring af dine softwareinstallationer, brug, licenser og rettigheder kan ikke blot forbedre din audit-forhandlingstaktik, men også sikre løbende overensstemmelse.

Det er auditforsvar

Effektivt auditforsvar handler om at have et proaktivt, løbende SAM-program. Det handler ikke blot om at reagere på audit med et enkelt snapshot af, at din software-position er i overensstemmelse med reglerne.

Brug SAM-platformen fra Snow til at:

 • Takle overensstemmelse
  ​Sikre, at du har det rette antal licenser til at være i overensstemmelse med reglerne - foretage afhjælpende handling i god tid før en audit ved at fjerne eller forflytte ubrugt software.
   
 • Læg licenser i pulje til genbrug
  i stedet for at købe nye licenser kan du genbruge enhver, som ikke er tildelt og gøre den tilgængelig via en app-store, så du kan styre godkendelserne og tilgængeligheden.
   
 • Vælg dine leverandører
  Find ud af, hvor du har de største forpligtelser i forhold til budgetter og antal anvendelser. Fokuser indsatsen på dem og de leverandører, som har ry for at gennemføre flest audit.
   
 • Lagerfør hele dit IT-landskab
  Styr licenserne i hele IT-landskabet fra stationær til datacenter, over Cloud, virtualiserede og mobile aktiver.​

Vent ikke på audit-brevet. Start dit Softwarelicens- optimeringsprogram aktivt i dag.

Det er auditforsvar

Software-leverandører vil typisk fokusere deres audit-aktivitet i datacenteret på indirekte brug og på Cloud. Et område med stigende interesse er mobil. Snow kan hjælpe på alle fronter:

 • I datacenteret: Snow License Manager beregner automatisk overensstemmelsen for processor- og processor-kernebaseret software baseret på både virtuelle og fysiske ressourcer. Fuldstændige detaljer om hvert program vises, samt hvordan overensstemmelsen blev beregnet sammen med hvilke brugsrettigheder, der blev anvendt for at optimere rettighedsdækningen af tilgængelige licenser.

 • Indirekte brug: Mange leverandører vil straffe dig, hvis et program har adgang til eller beder om data fra et andet system. Det er fordi, det kan påvirke licenskravene og den økonomiske eksponering. Snow Optimizer for SAP Software fremhæver potentielt uberettigede og ikke overensstemmende brugere, som tilgår SAP-systemerne, ved at overvåge usædvanlige adfærdsmønstre.

 • Cloud: Med stadigt flere abonnement-modeller for Cloud-baseret software, er SAM blevet vigtigere end nogensinde til at sikre løbende optimering. Det er vigtigt at forstå brugen og at have evne til at tilpasse (og mindske) antallet af licenser, hvis programmerne ikke længere tilgås eller omkostningsbesparende foranstaltninger indføres.
   
 • Mobile enheder: Apps, som er gratis til personligt brug, kræver ofte en licens, hvis de anvendes til arbejdsformål. Snow Device Manager Giver dig kontrollen til at blackliste eller hvidliste programmer og begrænse brugerne i, hvilke apps de kan downloade til deres enheder.

Snows Software Asset Management-platform kan opdage og lave en liste over hele IT-landskabet – fra datacenteret igennem PC'er og bærbare til mobile enheder – så du får en ægte 360-
graders synlighed over, hvilke programmer der er i brug på tværs af alle platforme, og hvordan de tilgås af brugerne. Den giver dig den nødvendige viden til, at du kan træffe informereden beslutninger og sikre overensstemmelse.

Det er auditforsvar

 • Undgå ikke budgetterede omkostninger
 • Minimer afbrydelser forårsaget af leverandør-audit
 • Optimer licenseringen for at styre de samlede udgifter

Kompleksiteten i nutidens multi-platform, multi-netværks- platforme gør det mere nødvendigt end nogensinde før at have den rette Software Asset Management-løsning for at være beredt til audit. Automatiser processen for at bestemme dine præcise rettigheder med Snow SAM-platformen, og du vil ikke alene være i stand til at kunne forsvare en audit med succes, men vil samtidigt opnå markante omkostningsbesparelser.

* Snow mærkevare-undersøgelse. Maj 2016.

Downloads