This event has passed please see current events.
Finland - Helsinki

SAP Breakfast Seminar in Helsinki

Avoid unplanned spend for SAP software – Act now!

  • Päiväys: 21.5.2018
  • Paikka: Helsinki

Monet organisaatiot ovat viime aikoina havahtuneet siihen, että heidän SAP -järjestelmänsä kustannukset nousevat koko ajan. Lisäarvoa näistä nousevista kustannuksista liiketoiminta on saanut vain vähän tai ei ollenkaan. Kuinka päästä kulujen noususta ja saada tilanne hallintaan?

Ohjelmistot ovat hyödyllisessä käytössä yrityksissä päivittäin. Ohjelmistojen käyttö tuo mukanaan myös joitain ei-toivottuja seuraamuksia. Eräs tällainen on ns. "lock-in" -efekti, josta on keskusteltu tähän mennessä aika vähän. Kyseessä on tilanne, joka on seuraus ohjelmistosopimuksen ehdoista, käytännöistä ja tehdyistä investoinneista. Jo hankitun järjestelmän korvaaminen tai vaihto toiseen on erittäin hankalaa, työlästä ja usein kallista. Tämä tilanne johtaa huonoon neuvotteluasemaan ja kustannusten kasvuun.

Aamiaisseminaarissamme kerromme kuinka minimoida "lock-in" -efekti ja lisenssiauditointien negatiivinen vaikutus liiketoimintaanne. Samalla kulujen nouseva pyörre saadaan hallintaan. Keskustelemme myös liiketoiminnan tarvitsemista SAP-lisensseistä ja niiden kustannustehokkaasta hankinnasta. Hankitaan vain tarvittavat, ei ylimääräisiä tai turhia. Asiantuntijoina tilaisuudessamme ovat Sakari Suonio Crayonilta ja Rasmus Larssen Snow Softwarelta.
Aamiaisseminaari on veloitukseton ja tarkoitettu henkilöille, joiden työnkuvaan ohjelmisto-omaisuuden hallinnointi kuuluu. Tyypillisiä tällaisia rooleja ovat CIO, CFO, Business Developer, SAM/ITAM-vastaava, ostotoiminnot, lakiosasto,...

Ilmoittaudu tästä

 

SHARE THIS EVENT: