This event has passed please see current events.

Haal het meeste uit uw Topdesk en Snow software investering!

Benieuwd hoe Realdolmen u kan helpen om uw licentiebeheer en helpdeskoplossing te optimaliseren met Snow Software? Tijdens dit Webinar verneemt u hoe een servicemanagement-oplossing zoals TOPdesk te verrijken met waardevolle informatie uit het Software Asset Management (SAM) platform van SNOW Software. Hierdoor wordt niet alleen alle software- en hardware-informatie verzameld op één plaats, u kunt ook sneller aanvragen matchen met uw beschikbare voorraad, Schrijf vandaag nog in voor dit webinar en verneem alles over de gecombineerde kracht van deze twee softwares.

Datum: 1 juni 2017
Tijdstip: 10:00 tot 11:00
Locatie: online

Wat mag u verwachten?

  • TOPdesk als servicemanagement-oplossing: TOPdesk is al meer dan twintig jaar expert in servicemanagement. Dat iedere ondersteunende afdeling graag tevreden klanten wil, begrijpen zij als geen ander. De intuïtieve helpdesksoftware is eenvoudig te implementeren, zodat u er snel en gemakkelijk mee aan de slag kunt.
  • SNOW License Manager voorziet TOPdesk van een up-to-date bron van informatie. Deze integratie zorgt voor heel wat voordelen:
    • Alle informatie op één plaats.
    • Direct inzicht in uw software- en hardware-inventaris om direct te matchen met uw beschikbare licenties.
    • Versnellen van het oplossen van problemen dankzij accurate en genormaliseerde softwaregegevens.
    • Het ondersteunen van change management-processen.

Schrijf u vandaag nog in voor dit gratis webinar en haal het maximale uit een Snow Software en/of TOPdesk-investering.
Registreren

SHARE THIS EVENT: